Kännykästä 145.jpg

Pyrimme aina huomioimaan haluamasi saapumis- ja lähtöajat jos ne poikkeavat normaalista. Myös loma-asuntojen huolto joustaa näissä. Palvelemme sinua 24h.

Voit aina tehdä vuokrasta myös tarjouksen! Se voi kannattaa.    

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mukavaa loma-asumista tasokkaissa kohteissa. Huoneistojemme  sijaintiin  harrastusten ja palveluiden lähellä kiinnitämme erityistä huomiota. Tarjonnassamme on vain edellä mainitut kriteerit täyttäviä kohteita. Auto lomakohteessa ei siis ole välttämättömyys.

Kerro tarpeistasi ja toiveistasi...onko tarvetta kuljetuksille, olisiko pulkka tai potkukelkka kiva juttu, tarvitaanko lapsenlikkaa, mistä skimbat ja hissiliput, pöytävaraus, liput ravintoloihin...entäs onkiminen, pyöräily, golfin green feet edullisesti ... jne.

Välittämme kaikkia alueen toimijoiden palveluita. Emme peri palveluiden välittämisestä  ylimääräistä. Huoltomme päivystää 24h ja auttaa tarvittaessa. Haluamme palvella sinua laadukkaasti, joustavasti ja tietysti niin että viihdyt,

siis tervetuloa!

 

Olemme välittäjä jonka kautta saat vastuuntuntoisia vuokralaisia.

Pienuutemme etu on laadukkaat asiakkaat, jotka lomailevat huoneistossasi kuin kodissaan pitäen siitä huolta. Monet asiakkaamme ovat vakituisia kävijöitä.

Itsenäisenä toimijana emme peri markkinointi-, huolto- tms. kuluja omistajalta vaan vastaamme niistä itse. Olemme toimineet Tahkolla jo vuodesta 1993.

Joustamme niin asiakkaiden kuin omistajankin suhteen. Vuokrat, sesonkiajat ja oman käytön päättää aina omistaja.

 

Haluatko tehdä sopimuksen kanssamme?

Ota yhteyttä maria@marinetti.fi tai soita 0400 890 750

 

Yhteistyöterveisin,

Maria Väisälä

Kaikki palaute on tärkeää, laita siis ruusuja tai risuja!

maria@marinetti.fi

Tiedustelut ·  0400 890 750   ·  maria@marinetti.fi